Chakrabalansering

Chakrabalansering

Alla har vi chakran, så kallade livsenergihjul

Våra chakran

De sju största chakran finns längs kroppens ryggrad samt ovanför hjässan och genom dessa flödar livsenergin inom oss alla.

Vi tar in mycket av den energi som finns runt omkring oss och samlar vi på oss mycket av andras energier kan dina chakran komma i obalans, samma sak om vi inte tar hand oss själva fullt ut och då istället kan tappa och läcka energi. För att stärka dina chakran och återfå balans och harmoni kan en chakrabalansering / chakrahealing hjälpa dig.

Chakrabalansering

Chakrabalansering / chakrahealing görs på distans och tar ca 45 minuter. Ofta får jag information och budskap om din hälsa samt vad du behöver tänka på som rör ditt liv och detta delar jag med mig av förutom healingen.

Vi har ingen direktkontakt medans jag utför chakrahealing / balansering och du behöver inte heller vara med under sessionen men jag vill gärna om du har möjlighet att sitta eller ligga ostört på en plats där du kan vara i lugn och ro de första 30 minuterna. Detta för att du själv kan få in information och uppleva saker som för dig är givande. Efteråt så skickar jag en ljudfil via mail med det som jag fått till mig och har du frågor efteråt så hör du av dig till mig så bokar vi upp ett kort samtal och går igenom dem. Utöver att jag stärker och balanserar dina chakran så drar jag också 2-3 stycken änglakort med budskap som jag också mailar dig.

Pris

495 kr, 45 min (Distans)

  Bokningsförfrågan

  Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

  Allmänt om Chakran

  Enligt bland annat den yogiska traditionen finns det sju stora energipunkter i våran kropp som kallas för chakran. Chakrapunkterna följer ryggraden i vår eteriska kropp och går från slutet av ryggraden upp till toppen av huvudet. Genom punkterna flödar energi som i ett motsols snurrande hjul och denna energi fördelas ut i hela kroppen.

  Kroppens chakra har olika färger; röd, orange, gul, grön, ljusblå, indigoblå och lila/vit. Alla chakran har också olika frekvenser, från lägre frekvens i rotchakrat till högre frekvens vid kronchakrat (toppen av ditt huvud). De lägre frekvenserna är rot-, sakral- och solarplexus chakrat och står för jordens energier. De högre frekvenserna är hals-, pann- och kronchakrat som står för bland annat intuitionen och våran kontakt med universum.

  Chakran är vad och vilka vi är, vad vi känner, hur vi känner och hur vi förändras. Chakran är vår kreativitet och hur vi uttrycker oss. Funktionen i dina chakran påverkar hur du mår, hur du agerar, hur du är och hur du upplever saker i livet.

  meditation Kronchakrat

  Sahasrara
  Läs mer

  Pannchakrat

  Ajna
  Läs mer

  Halschakrat

  Vishudda
  Läs mer

  Hjärtchakrat

  Anahata
  Läs mer

  Solarplexuschakrat

  Manipuraka
  Läs mer

  Sakralchakrat

  Svadisthana
  Läs mer

  Rotchakrat

  Muladhara
  Läs mer

  Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
  – välkommen att höra av dig!