Beyond Quantum Healing

1500 kr – 2,5-3 timmar (Distans via Teams)

Helande samtal

700 kr – 60 minuter (Distans)
400 kr – 30 minuter (Distans)

Medial vägledning

700 kr – 60 minuter (Distans)
400 kr – 30 minuter (Distans)

Coaching

700 kr
50 minuter
(Distans via Teams)

Reiki healing

700 kr – 60 minuter
400 kr – 30 minuter
(Distans eller på plats)

Andlig utveckling

700 kr
60 minuter
(Distans eller på plats)

Inre resa

400 kr
30 minuter
(Distans)

Chakrabalansering

400 kr
45 minuter
(Distans)

Recensioner

Varmt varmt TACK!
Rörd till tårar av din fina ljudfil om mina chakran och den informationen du förmedlade.
Så tacksam, känns som en fantastisk gåva!
Det är en sån omedelbar effekt av att få behandling av dig. Allt känns enkelt och självklart. Kropp och själ vilar och allt är ljust. Nu gäller det bara för mig att vidhålla detta och inte låta stressen ta över.
Tack för meditationen! Har aldrig testat den förut och den berörde mig starkt.
Jag kände tydligt hur du jobbade i mina chakran och allt du sa stämde in så bra! Du slog verkligen huvudet på spiken, nu är jag redo för mer andlig kontakt och utveckla detta. Tusen tusen tack!
Jag skulle vilja tacka dig för balanseringen. Att höra din ljudfil blev en stark upplevelse, något jag aldrig varit med om tidigare, därför också spännande och fascinerande. Förutom en väg mot bättre balans och energi så gav ljudfilerna i sig bra underlag för mig och min partner att komma närmre och förstå varandra. Vi är väldigt glada och tacksamma för den här upplevelsen. Tack för din hjälp!!
Min bild av mitt mående var ganska mörkt när jag kontaktade Veronica, men genomgång av chakran mm gjorde att jag kom ut med en ljus och klar bild, allt lättade betydande. Så tacksam, varmt och innerligt tack!
Tusen tusen tack! Det här var helt magiskt och så mycket som stämmer in. Vilken boost!
Det var en storslagen resa, både vacker och sorglig, med lyhörda och skickliga Veronica som ett perfekt sällskap. Det var också magiskt att få möta mina guider. Jag blev lite fnissig på slutet när de gratulerade mig till mina framgångar (alla motgångar) för att de fört mig framåt i min personliga utveckling. Det här kommer jag bära med mig hela livet. Stort tack!
Louise, BQH

Har lyssnat på ljudfilen några gånger och det du känt in om mig är en bekräftelse på insikten jag känt själv. Jag tackar Dig från mitt hjärta och det är otroligt hur du kunde känna in allt om mig, fantastiskt!

Jag anmälde mig lite av en chansning på Chakrabalansering hos Veronica och blev så positivt överraskad. Behandlingen var avslappnande och det kändes som att hon arbetade igenom alla mina chakran.
Inspelningen som jag fick på mail kändes väldigt träffande. Både det hon berättade om mina chakran och de kort hon drog till mig kändes träffande på ett sätt som gjorde att det kändes äkta och träffande för just mig.
Jag har sedan dess rekommenderat henne till flera av mina vänner som upplevt samma trovärdiga känsla. Jag ser framemot fler behandlingar
Det var första gången jag gjorde en BQH session så för mig var detta helt nytt. I början var jag suspekt om man det skulle innebära, men ju mer tiden gick under resan var det en otrolig upplevelse. Jag kände mig otroligt trygg med Veronica som vägledare och hon visste precis hur hon skulle hjälpa mig och finnas där under denna resa. Jag kan starkt rekommendera Veronica och hoppas ni får samma upplevelse som jag fick!
Malin, BQH
Hos Veronica har jag fått nya perspektiv och förtröstan. Här har jag också fått nyttiga verktyg att jobba vidare på egen väg, en dörr till min inspiration och glädje. Jag ser fram emot att återkomma igen för en boost!
Wow! Jag blev så tagen och känner mig så mycket mer energifylld efter detta.
Under själva tiden jag var i vila kunde jag även känna att det pirrade i mina ben och händer och stundtals var det som en våg av rysning gick igenom hela kroppen. 
Även korten kändes helt rätt och din beskrivning landade verkligen hos mig
Så tusen tusen tack för detta! Är så tacksam!

Har sedan tidigare stort förtroende för Veronicas arbete så det var med glädje jag deltog i en BQH-session. En upplevelse som jag bär med mig. Jag gick in helt förbehållslöst, och har fått med mig tankar och läkande som jag inte trodde var möjligt. Väldigt spännande också!

Charlotte, BQH
Tack så jättemycket för chakrabalanseringen och tack så mycket för informationen och vägledningen från änglakorten och mina chakran. Den informationen var precis vad jag behövde, den var verkligen slående och stämde bra på mig!
Känner att jag gjorde rätt som valde dig för balanseringen.
Jag kommer att höra av mig igen när jag behöver en ny balansering.
Inför vårat möte är jag alltid lite nervös, eftersom Veronica har en stor och äkta gåva. Hon har beskrivit personer hon aldrig träffat i detalj, samt väglett mig i situationer som ingen annan haft vetskap om. Samtidigt är jag trygg, då budskapen förmedlas med omsorg och kärlek. Rekommenderas varmt!

All betalning sker via swish till 073 – 701 84 74