Andlig utveckling

Andlig utveckling

Har du en önskan att samtala kring de tankar och funderingar som dykt upp längs din resa?

Detta är för dig som påbörjat din andliga resa och önskar vägledning för att komma vidare i din själsliga utveckling

Kanske har du behov av att samtala kring de tankar och funderingar som dykt upp längs din själsliga resa. Känslor som förvirring, ensamhet och utanförskap är väldigt vanliga samtidigt som du kan känna att det finns inre blockeringar som du vill ta itu med men inte riktigt vet hur du ska gå tillväga med.

Samtal kan också handla om att man ser igenom världen som den är idag, att man ifrågasätter saker man upplever. Även samtal om hur du kan få kontakt med dina andliga guider och bli mer mottaglig för deras budskap eller hur du kan manifestera något du brinner för. Det finns inga gränser utan alla tankar och funderingar är välkomna!

Jag arbetar individuellt med fokus på ditt behov och ger dig de verktyg du behöver för att komma vidare, det kan vara arbete med ”inre barn, dvs ta itu med de delar i ditt inre som ofta är präglat av uppfostran och de roller du tagit dig an i livet. Det kan också vara att balansera din chakran och lära dig hur du kan rensa bort stagnerad energi som lagrats i ditt inre och fysiska kropp, få kontakt med dina guider eller lära dig manifestera som exempel.

Pris

795 kr, 60 min (Distans)

    Bokningsförfrågan

    Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

    Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
    – välkommen att höra av dig!