Reiki healing

Reiki healing

Reiki är en energimedicinsk metod från Japan som ger avslappning, minskar stress och hjälper kroppen till självläkning både fysiskt och psykiskt.

Reiki är en universiell livsenergi som flödar genom mig, dvs jag är en kanal och Reiki går alltid dit den behövs.

Reiki är även godkänd som friskvård så har du friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare kan du få detta via dem.

Vi har kontakt med varandra både före och efter behandlingen där vi går igenom förberedelse samt din upplevelse. Totalt tar det ca 45 minuter och görs via distans.

Då det är på distans behöver du inte vara med utan kan fortsätta med dagens bestyr men jag uppmuntrar till att du lägger dig på en bekväm plats och slappnar av under den avsatta tiden. Detta då du själv kan uppleva känslor, bilder och intryck som förstärker upplevelsen när du får Reiki.

Känner jag att det finns en obalans i dina chakran så balanserar jag även upp dessa.
Ofta får jag till mig budskap och detta delar jag också med mig av, vill du att jag tonar in på något speciellt så säger du till mig så gör jag det. Efteråt brukar man känna sig lugn och lätt i både kropp och huvud.

Pris

495 kr, 45 min (Distans)

  Bokningsförfrågan

  Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

  Mer om Reiki

  Reiki står för universiell (Rei) livsenergi (ki) och är en healingform från Japan.

  Den praktiseras via handpåläggning samt att man håller händerna en bit ovanför kroppen. Ofta ligger man på en massagebänk (sitta går också bra om man inte kan ligga ner) med kläderna på under behandlingen. Reiki finns inte i utövaren utan är energi som kanaliseras och den går alltid dit den behövs. Man behöver inte heller tro på healing utan den gör alltid nytta.

  I kroppen finns det chakran (livsenergihjul), auran (energifält) och meridianer (energibanor) och beroende på vad vi äter, utsätter oss för och mår psykiskt och fysiskt så kan dessa energier blockeras och livsenergin får svårare att flöda. Reiki kan då hjälpa kroppen att rena och släppa de energier som inte behövs och återställa balansen. För dig som är ny gällande begreppet healing; tänk dig att din kropp är fylld med ljus och ren livsenergi, all energi flödar dit den ska och du känner dig i balans och harmoni. Sedan utsätts du dagligen för andras energier, äter/dricker ohälsosamt, motionerar inget och kanske har ett negativt tankesätt som påverkar dig psykiskt. Denna energi grumlar din tidigare ljusfyllda kropp och kanske upplever du dig vara stressad, orkeslös eller har värk i kroppen. Din kropp som tidigare var full av ljus livsenergi har nu blivit utsatt för ”smuts” och detta blockerar dina chakran, meridianer och aura.

  En reikibehandling rensar dessa blockeringar och balanserar upp den igen och ofta upplever man sig mer energisk, ett inre lugn och välbefinnande efteråt.

  Men att tänka på är att om man lever ohälsosamt eller har många blockeringar kan det behövas fler än en behandling för att återställa kroppen samt om man vill förhindra att blockeringar kommer tillbaka försöka förändra sitt liv genom att ta hand om sig själv bättre genom att äta bra kost, motionera, vila mm. Att inte heller utsätta dig för människor som inte är bra för din mentala och fysiska hälsa är också viktigt att tänka på.

  Reiki botar inget utan hjälper kroppen till självläkning och smärtlindring. Även den som är i balans har stor nytta av reiki då man ofta upplever att man blir mer energisk efter en behandling. Reiki rensar kroppen i flera dagar efteråt så skulle du inte känna någon skillnad direkt så kommer den efter ett tag. Skulle du ha mycket som rensas i kroppen kan du få förkylningssymptom, detta är inget farligt utan bara ett tecken på att kroppen håller på att renar sig.

  Reiki är också godkänd av Skatteverket som friskvård, så den som har detta friskvårdsbidrag via sitt arbete kan få en behandling ersatt av sin arbetsgivare. För dig som vill veta mer, besök Reikiförbundet – www.reikiforbundet.se

  Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
  – välkommen att höra av dig!