Om mig, Veronica

Jag har alltid känt ett kall att hjälpa andra och det är också en roll jag haft större delen av livet. Under många år visste jag inte på vilket sätt jag kunde göra skillnad men idag vet jag att mitt livssyfte är att öka medvetenheten här på jorden genom att vägleda och stötta de som är redo att utvecklas kroppsligt, andligt och mentalt. Allt hör ihop och behöver vara i balans för att man ska finna inre harmoni och livsglädje.

Min egen resa började 2014, efter att ha levt i många år i stress och oro kom jag till en brytpunkt där jag var tvungen att ta tag i de delar som inte längre fungerade. Ett steg i taget bröt jag mig ur de roller och mönster som höll mig tillbaka och idag är livet fyllt av mer glädje, kärlek och tacksamhet. Självklart är inte varje dag en dans på rosor men tack vare kontakten med mig själv kan jag idag hantera det som kommer i min väg utan att falla. Jag förstår mig själv och vet vem jag är. Min längtan och livssyfte är att hjälpa andra människor att komma i kontakt med sig själva och leva det liv de är ämnade att göra.

Under åren har jag utbildat mig som coach och Instruktör inom KBT/ACC, Stress, HSP, Mindfulness/Meditation, Power Qi Gong och 5 Elementens Qi Gong. Jag är också Reikimaster och utbildad Spirituell Terapeut samt praktiserande inom Instant Transformation, Munay Ki, Emotions Code och BQH (Beyond Quantum Healing). Detta plus mina egna livserfarenheter har gett mig verktygen ur alla aspekter – Kropp, Själ och Sinne- för att kunna kombineras till det som individuellt behövs för att uppnå de förändringar du önskar göra.