Coachning

Coachning

Coachingen är en blandning av KBT (kognitiv beteende terapi) och ACC (acceptence and commitment coaching)

För dig som vill förändra något i ditt liv, det kan gälla allt möjligt, t.ex. stress, negativa tankar och mönster, relationer, arbete eller hälsa.

Detta är för dig som vill förändra något i ditt liv, det kan gälla allt möjligt, t ex stress, negativa tankar och mönster, relationer, arbete eller hälsa. Utgångspunkten är att du har alla svaren inom dig. Jag är den som ställer de rätta frågorna som leder fram till en förändringsplan med delmål som för dig till ditt slutmål. Allt är möjligt och det börjar med dig själv, jag är med dig hela vägen och coachar och stöttar.

Coachingen är blandning av KBT (kognitiv beteende terapi) och ACC (acceptence and commitment coaching). Har du upplevelser/trauman som du behöver ta itu med börjar vi med KBT som handlar om att ta itu med de mönster du har av dig själv från barndomen. ACC utgår från nuet där fokus är att bli medveten om sina tankar och beteenden, att byta ut de historier man har skapat om sig själv och ersätta dem med det som är ditt sanna jag. Att inte reagera när något händer utan att istället observera sina tankar och släppa dem.

En session tar ca 50 minuter och görs på distans via videosamtal. Du får före sessionen en blankett att fylla i som heter ”livshjulet”. Denna blir en självreflektion där du får en överblick om var du står i livet och du väljer själv vilken ”tårtbit” du vill börja med.

Det varierar hur många sessioner som behövs men vanligast är mellan 5-8 stycken. Vi träffas varannan vecka, då hinner du i lugn och ro utföra de delmål som sätts upp. Efter ca tredje sessionen får du fylla i ett nytt formulär där du får reflektion och skattning på hur långt du kommit. Märker jag att det ligger något djupare bakom som behöver tas itu med så kan du få fylla i andra också. Allt mäts och synliggörs för att du ska kunna se vart du befinner dig. När jag känner (eller du) att målet är uppfyllt så får du fylla i livshjulet igen, detta blir en slutgiltig bekräftelse för dig där du ser dina framsteg.

Den första sessionen är till halva priset (350 kr) och jag stämmer av att allt känns rätt efter ca 20-30 min, viktigt är att vi får en bra kontakt och att du känner dig trygg med mig.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig!

Pris

795 kr, 60 min (Distans)

    Bokningsförfrågan

    Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

    Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
    – välkommen att höra av dig!