Emotion Code

Emotion Code

Emotion code är en sorts healingmetod som frigör dina instängda känslor som påverkar dig via det undermedvetna

Emotion Code läker på djupet utan att du behöver veta orsaken och passar både barn, ungdomar, vuxna och djur.

En instängd emotion är enkelt förklarat känslor i energiform som fastnat i din kropp på grund av olika händelser och situationer du varit med om i livet. Du kan bära på egna instängda emotioner, ärvda från tidigare generationer och absorberade, dvs du har tagit in någon annans energi som din egen.

Det fantastiska med att släppa ärvda emotioner är att de löses upp i alla generationer både bak och framledes! Och har du absorberat en emotion frisläpps den även i personen som är inblandad.

Du styrs till största delen av ditt undermedvetna och genom att frigöra emotioner rörande en situation kan du blir fri från olika sorters åkommor.

Du kan släppa emotioner utan en specifik anledning men också frigöra emotioner som du tror kan finnas på grund av en händelse, begränsning eller smärta.

Det unika med Emotion Code är att du inte behöver veta varför en emotion har fastnat och när en emotion har släppts fri kan den aldrig komma tillbaka!

Du kan också känna dig helt trygg i att jag inte behöver veta några detaljer om ditt privatliv för att kunna frigöra emotioner. Ibland behöver man veta vilken ålder du var i eller vid en ärvd på vilken sida av dina föräldrar och vilken generation det gäller.

Att tänka på är att ibland behöver andra emotioner frigöras innan du kan ta tag i det du önskar.

Detta gäller speciellt hjärtmuren. Om det blir ett nej så kan inte frigörelse ske utan du behöver förmodligen släppa på andra emotioner först. Eller så behöver du din hjärtmur fortfarande.

Frigörelse av Hjärtmuren

De flesta av oss bär på en Hjärtmur som är instängda emotioner belägna runt ditt hjärta. Dessa har en gång i tiden skapats för att skydda dig och förutom egna instängda emotioner kan det även finnas ärvda från tidigare generationer.

En hjärtmur kan göra att du har svårt att lita på andra, släppa in och ge kärlek eller känna dig frånkopplad känslomässigt i livet. Även nackvärk utan given orsak kan vara ett tecken på en hjärtmur.

Att släppa sin hjärtmur har ibland en direkt positiv påverkan men oftast så sker förändringen gradvis och den går till på samma sätt som en vanlig Emotion Code session fast med fokus på hjärtat.

Förändringen som många upplever är en inre lätthet samt fysiska smärtor som lättat och att man bejakar sina egna behov mer. Man börjar att älska sig själv och kan lättare ge och ta emot kärlek. Inre motstånd som funnits har försvunnit.

Det tar vanligen 2-4 sessioner att frigöra hjärtmuren helt.

Detta ingår i en Emotion code session

 • Emotion code görs på distans och vi behöver inte vara i kontakt med varandra men jag uppmuntrar till detta då det ofta stärker din upplevelse.
 • Önskar du vara med så är det via telefon eller Teams.
 • En session tar mellan 20-40 minuter.
 • Du kan frigöra upp till 9 emotioner på en session.
 • Det tar vanligen 2 sessioner att frigöra alla emotioner kopplad till en förändring du önskar.
 • På sessionen berättar du vad du vill ha hjälp med.
 • Jag tonar in på ditt undermedvetna och frågar om varje emotion kan frigöras samt utför detta om svaret är ja.
 • Efteråt mailar jag dig de frisläppta emotionerna samt en förklaring vad de olika emotionerna innebär.

Pris

Generella emotioner

695 kr, 40 min (Distans)

Frigörelse av Hjärtmur

2 495 kr (Distans)

  Bokningsförfrågan

  Välj önskad session:

  Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

  Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
  – välkommen att höra av dig!