Beyond Quantum Healing

Beyond Quantum Healing

Beyond Quantum Healing står för andlig healing och utforskande av medvetandet. Beyond Quantum Healing är en mycket kraftfull upplevelse och många gånger livsförändrande.

Beyond Quantum Healing (BQH) tar med dig på en inre resa där du kan få svar på de frågor och funderingar du bär på samt föra in healing där du behöver.

Varje resa är unik och man kan inte i förväg säga vad du kommer att uppleva men det är ofta en resa mellan dimensioner, tid och rum, till tidigare liv, nuet och framtiden.

Vi tar kontakt med ”ditt högre jag”, den som har all visdom och kunskap om dig. Vi kan också komma i kontakt dina guider, änglar, själsfamilj eller andra entiteter – alla de som kan vägleda och ge dig svar.

Du kommer vara i djup avslappning men ändå medveten om allt runt omkring dig, det finns inslag av hypnos men är som en djup meditation och du är i kontroll under hela upplevelsen. Även healing kan komma till dig om det behövs och du är öppen för det. Att ta med sig är att det finns ingen garanti att du kommer få svar på alla dina frågor utan du kommer få till dig det som du behöver utifrån där du befinner dig i livet just nu.

Min roll är att ställa frågor till ditt högre jag med fokus på de svar du söker och leda dig/ditt högre jag under sessionen. Du är den som kommer svara med hjälp av ditt högre jag och guider och vägledare.

Frågor man kan vilja ha svar på kan gälla t ex relationer, mönster man bär på, hälsa, livssyfte och andligt ursprung. Inga frågor är fel men att tänka på är att det underlättar om dom har ett privat värde för dig.

Totalt tar sessionen ca 2,5-3 timmar och du ligger ner under själva resan.

Vi börjar med du berättar lite om ditt liv, arbete, familj och fritid mm, ju mer information jag har om dig desto lättare är det för mig att ställa de rätta frågorna sen. Vi kommer också att gå igenom de frågor du har tagit med dig och dessa mailar du till mig dagen före så jag kan förbereda mig inför vårat möte. Efter det sätter vi intentionen för resan via en vattenceremoni samt länkar samman våra energier och energierna till våra högre jag och guider mfl. Efter det så börjar själva resan som tar ca 1-1,5 h.

Beyond Quantum Healing görs i dagsläget på distans men finns önskemål om att göra den på plats är det också möjligt. På distans är det via videosamtal (Teams) och du behöver en dator och ett headset med mikrofon. Jag kommer via Teams boka in mötet till den mailadress du kontaktade mig på.

Resan spelas in och mailas till dig efteråt, detta så du kan lyssna på den flera gånger och få mer insikter och vägledning som hjälper dig framåt i livet.

Efteråt så kommer vi prata lite samt jag ser till att du är grundad och redo att fortsätta dagen.

Ingår i Beyond Quantum, BQH session

 • Samtal där vi lära känna varandra och du berättar lite om ditt liv, gå igenom dina frågor och intentionen med resan
 • Vattenceremoni för att sätta intentionen för resan
 • Sammankoppling av våra energier samt till våra guider, vägledare och själsfamiljer med flera
 • Guidad meditation för djup avslappning
 • Inre resa där jag guidar dig till healing och svar på de frågor du bär på
 • En inspelning skickas till dig efter resan

Pris

1595 kr, 3 tim (Distans)

Efter bokning kommer ett mail skickas ut med all information du behöver för att förbereda dig på bästa sätt.

  Bokningsförfrågan

  Jag accepterar bokningsregler & personuppgiftspolicy.Läs mer här →

  Är du nyfiken att veta mer eller har frågor
  – välkommen att höra av dig!