Vilka är din inre barn?

Alla har vi så kallade inre barn, de är delar av dig som skapats från den dagen du kom hit på jorden och det finns alla sorters barn, från glada och lyckliga till traumatiska barn i alla åldrar.

Det som jag fokuserar idag är de barn som har varit med om ett trauma och behöver bli läkta. Detta så du kan släppa dem fria så de återigen kan få leka, känna kärlek och glädje!

Varför ska du ta itu med dina inre barn?

Upplevelser i barndomen gjorde att du skapade en historia om dig själv och än idag tror du på dessa undermedvetet vilket begränsar ditt sätt att se på dig själv och andra.

Det kan t ex vara att du inte blev lyssnad på som barn och detta har skapat trauma av besvikelse, sorg och att inte vara accepterad för den du är.

Och detta påverkar dig än idag genom att t ex söka bekräftelse från andra, du har svårt att lyssna och avbryter andra för att göra dig hörd. När du upplever att andra inte hör dig känner du denna besvikelse, ilska och sorg återigen, dvs historien upprepar sig.

Genom att ta itu med dessa barn och släppa dem fria samt inse att historien du skapat inte stämmer med den du innerst inne är frigör du dig från dessa känslor och kan se dem från ett kärleksfullt perspektiv istället.

Den enda som står i vägen för din inre lycka är du själv, du är den som skapat dessa historier baserad på det som du varit med om och vägen tillbaka är att du tar tag i dem, ett barn i taget. Det kan stundtals vara jobbigt då man får insikt i hur illa man behandlat sig själv men också väldigt befriande när man kommit ut på andra sidan.

Hur kan du heala dina inre barn?

• Kolla upp guidade meditationer med inriktning på inre barn (inner child) på YouTube

• Läs boken ”Att må dåligt är en bra början” av Bengt Stern

• När du känner besvikelse, ledsamhet, sorg med mera sätt dig ned, slut dina ögon och känn efter vart i kroppen känslan sitter. Föreställ dig ett inre barn där, prata med barnet och se varifrån denna upplevelse och känsla kommer ifrån.

Att arbeta med sina inre barn är något som ligger mig varmt om hjärtat, det har varit en stor del i min healingresa sedan 10 år tillbaka och jag har mycket erfarenhet kring olika verktyg kring detta – Vill du börja läka dina inre barn hör av dig till mig så bokar vi upp en sittning och ser vad jag kan göra för dig, du bokar via mina tjänster; Andlig utveckling eller kontaktformuläret.

Med Kärlek Veronica

Kategorier: Healing, Meditation
Till toppen