Vad händer under och efter en healingbehandling?

Det är väldigt individuellt och beror även på hur många behandlingar du gjort samt vad ditt syftet är med healingen.
Har du aldrig varit med om en healingbehandling och bär på mycket energi och blockeringar som kan släppas kan du få utdrivningssymptom som förkylning, feber eller huvudvärk efteråt.
Det kan vara bra att ha med sig att om detta inträffar är det inget som är fel utan ett tecken på att du går igenom en kraftig healing.

De som kommer till mig för Reiki– eller chakrabalansering går ofta igenom en inre transformation där de finner tröst i att få healing, att överlämna sin inre smärta och bli omhändertagna en stund – att bara få släppa allt och låta någon annan ta över.
Ofta har de burit på mycket under lång tid och är trötta och slutkörda och vill se om healing kan hjälpa dem att må bättre.

Som en del av healingen brukar jag få in budskap och genom att jag sätter ord på det som behöver tittas närmare på får du tillfälle att heala situationer på djupet. Ofta är detta känslosamt och det i sig är en bekräftelse på att du i stunden går igenom en healing.

Du själv kan uppleva värme eller en vibration på din kropp, se bilder eller som en film i ditt inre.
Eller så är det bara är rogivande, tyst och lugn och du kanske dåsar till lite.

Healingen inträffar oavsett om du känner något eller inte och det är inte bara vid behandlingstillfället som det sker utan det kan pågå i flera veckor efteråt.

Räcker det med en behandling?

Det beror på, har man inte så mycket stagnerad energi och mestadels är i balans så kan det gott räcka med en behandling lite då och då.

Men om du har fysisk smärta, sjukdom eller brottas med psykiskt mående behöver du förmodligen flera behandlingar innan du känner en märkbar skillnad.
Du kan ofta inte släppa allt på en gång utan det sker bara så mycket som du är förmögen att hantera.

Det är också viktigt är att du är villig att släppa och ta emot healing för att det ska ske på djupet plus att göra de personliga förändringar som behövs för att inte återskapa de blockeringar du släppt. Personliga förändringar är en mycket viktig nyckel för att bli helt fri från sina blockeringar.

Healing är som en rensning av din hårddisk; att ta bort virus, gamla program och kodningar som drar ner din kapacitet och installera den senaste uppdateringen som får dig att fungera mer optimalt.

Vad kan jag vänta mig efteråt?

Som sagt, det beror på vad du söker healing för och hur många behandlingar du gjort men oavsett så du borde känna en ökad sinnesro inombords. Som om klotter och små röster har försvunnit eller dämpats. Du bör också känna dig gladare och piggare samt ha mer lust att göra saker.
Det är inte så tungt inombords längre och allt känns lite ljusare.

Ibland kan också minnen och händelser flyta upp till ytan efteråt och detta är isåfall det som håller på att healas just nu.
Du har nu tillfället att ta itu med dessa blockeringar och för alltid släppa dem. Det kan vara känslosamt men som jag skrev i början så är det en naturlig del av att healas.

Så det var lite om healing och jag hoppas du lärt dig något och tyckte det var intressant!

Vill boka en tid så når du mig via sjalensinrerost@gmail.com eller bokar under rubriken ”Tjänster”.

Ha en underbar dag full av glädje!

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Meditation
Till toppen