Vad är skillnaden mellan Ängla- Reiki- och Chakrahealing?

Det finns så många sätt man kan utföra healing på och säkert har du träffat på mängder av olika varianter, här tar jag upp Ängla- Reiki– och Chakrahealing som exempel. Detta då dessa står mig varmt om hjärtat och är de jag utövar.

Så vad är skillnaden mellan dessa healingformer?

För mig är det den frekvens som de vibrerar på, alla har sin unika frekvens. Inte bara healing utan också du, din omgivning, saker, djur och natur.
Ja, allt vibrerar på sin personliga frekvens!
Vill du ha änglahealing, ja då behöver du koppla in dig på den frekvensen för att ta emot den i din kropp och aura.
Vill du ha Reikihealing, ja då får du koppla in dig på den frekvensen osv.

Så vad menar jag med att koppla in på en frekvens?

Föreställ dig en radioapparat där man får ratta in den kanal man vill lyssna på, vill jag lyssna på P1 så får jag ratta in en specifik frekvens, är det P2 är det en annan.

Så det jag gör är att tona in på den frekvensen jag ska kanalisera och den känner jag igen på hur energin ser ut och känns.
Änglahealing är för mig ljusblå/vit och sprudlande, lite som kolsyrebubblor, väldigt lätt och högfrekvent energi.

Reikihealing är inte lika högfrekvent men har en väldigt närvarande kraftfull klargul energi. Den är för mig som en ”bomb” av energi när jag arbetar med den.

Vid Chakrahealing väljer jag mellan Reiki och Änglahealing eller kombinerar och detta utefter vad jag känner att du som klient är mest mottaglig för och detta baserat på den energifrekvensen som jag känner att du är på.

Oavsett vilken healing jag jobbar med är änglarna alltid med mig, många av dom ingår i mitt spirit team tillsammans med andra vägledare och guider. Så oavsett healingform är de alltid med mig och det är de som hjälper dig att ta emot healing och släppa det du inte längre behöver.
Jag är kanalen mellan dig och dem.

Så vad är skillnaden mellan healingformer för dig som klient?

Ingen alls!
All healing kanaliseras och ger dig den healing du behöver. Så länge du är öppen för att ta emot healing så sker den oavsett form och frekvens.
Att vi sätter olika namn på dem ser jag som att det ska vara lättare för dig att välja healing. För intuitivt känner du på dig om du behöver healing och när du då söker alternativ så är det oftast något du fastnar extra för, som t ex änglarna, Reiki eller chakra.

Så det var lite om healing idag, hoppas detta var givande!
Önskar dig en härlig dag!

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Chakra, Healing, Reiki
Till toppen