Vad är din superkraft gällande manifestering? NYTT QUIZ!

Manifestering är något jag har kämpat med genom åren och fortfarande gör stundtals förstås men det är mycket lättare nu för tiden och då jag vet att detta är något som många vill lära sig så tänkte jag dela med mig av det som fungerar för mig samt att ge dig verktyg som du kan jobba vidare med för att uppnå alla de drömmar och visioner som du bär på!

Jag har därför skapat ett Quiz där du kan se vilken superkraft du har när det gäller att manifestera samt få tips på hur du lättare kan lära dig manifestera utifrån din stil.
Så kolla in den under rubriken QUIZ här på hemsidan eller klicka här.

Men vad är manifestering?

Vad många inte vet eller kanske vet men inte riktigt kan omfamna är att DU är en skapare av din verklighet och det betyder att du kan skapa PRECIS vad du vill. Det enda som begränsar dig är du själv. Allt som händer i ditt liv är på grund av dig, ingen annan. Hur jobbigt eller otrolig det låter så är det så. Från den dagen du föddes till idag.

Så manifestera är samma som att skapa – och du gör detta varje dag!

Hur manifesterar man?

Du kan inte manifestera enbart utifrån dina tankar utan hjärtat måste också vara med.
Visste du att ditt hjärta är 5000 gånger mer kraftfull än din hjärna – och genom att bli medveten och fokusera på hjärtat så har du ALLA förutsättningar att skapa allt det som du önskar!

Öva på att manifestera:
  • Lägg händerna på  ditt hjärta och blunda (ha gärna på lugnande musik)
  • Fokusera nu på det du vill skapa
  • Föreställ dig hur det kommer vara – in i minsta detalj
  • Känn in alla känslor som denna skapelse ger dig inne i ditt hjärtat – verkligen känn!
Känn tillit i ditt hjärta att manifesteringen nu har börjat och släpp allt och låt skapandet ta sin början.
  • Det räcker med att göra detta en gång, du behöver inte visualisera flera gånger – Universum verkar direkt så släpp alla tvivel.
  • Ta ett steg mot manifestationen; hur liten den än är så ta ett steg i den riktningen. Det gör att energin börjar att flöda lättare och snabbare.
Tvivlar du så drar du ut på tiden eller så skapar du det som du tvivlar på – så var medveten om vad du känner och tänker. Samma sak om du innerst inne inte känner dig värdig, då blir det svårare att manifestera. Då behöver du jobba på den biten för att öppna upp.

Så öva och öva och ha tillit till processen så ska du se att du väldigt snabbt kommer se tecken och börja skapa allt det som du drömmer om!

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Meditation
Till toppen