Speglingar

Idag tänkte jag skriva lite om de speglingar vi möter varje dag, detta för att öka din medvetenhet kring dig själv och andra med syftet att öka din förståelse kring olika situationer, att kunna särskilja på vad som är ditt och andras samt se vad du eventuellt behöver ta itu med för att öka din inre balans och harmoni.

Speglingar för mig innebär att allt det jag möter reflekterar en del av mig, om något triggar mig så ser jag det som ett budskap till mig själv där jag kan få en chans att lära mig mer om mig själv och ta itu med det för att kunna växa.

Jag ska ge ett exempel; du kan säkert se någon person som finns i din närhet som får dig att känna ilska, irritation eller obehag. Det du ska göra i en sådan situation är att gå bakom denna känsla för detta är en ridå kring den känsla du egentligen känner. Det finns ett djupare budskap till dig och en chans att nu ta itu med den så att du inte låter detta påverka dig längre med mer harmoni som resultat.
Kanske finns det bakom ilskan en känsla av att du blir trampad på och i det fallet så bör du bli medveten om att du kanske behöver sätta gränser och detta inte bara till den här personen utan till alla de du har omkring dig då den här personen bara är budbäraren.

Känner du irritation, vad finns bakom den känslan? Och obehag, vad döljer sig bakom?
Genom att bli mer medveten om dig själv på det här sättet så kommer du med tiden att se på andra och situationer med andra ögon som höjer dig istället för sänker dig med dränerad energi som resultat.

Att också ha med sig är att om du möter en annan människa som inte är medveten om sina egna triggers så kan du vara en spegling till dom. De projicerar sina egna sår på dig då du kanske irriterar eller gör dem arga på något sätt. Och hur du känner igen det är att när de gör eller säger något så tar du inte åt dig, du förstår inte vad detta kommer ifrån riktigt. Det du ska göra i det här fallet är att gå tillbaka till dig själv, ställ dig frågan; finns det något jag har att lära här, om inte stå i din egna sanning och låt dig inte dras med till den andra personen. Gör du det, ja då har du nog fått en spegling tillbaka som du behöver se på.

Så det första är att ta itu med de speglingar du får till dig och bli medveten om vad du behöver jobba på, då vet du när någon annan får en spegling av dig och vice versa.

Jag har själv arbetat mycket med mig själv när det kommer till speglingar och idag reagerar jag inte alls lika mycket längre och tar jag åt mig så vet jag att det finns någon jag behöver ta itu med och då tar jag ett steg tillbaka, reflekterar och går inåt så jag kan se på djupet vad som ligger där obearbetat. Det tar lite tid samt mycket tålamod men jag lovar att det är värt det!

Så ge inte upp utan ha tillit att så länge du försöker och arbetar på dig själv och har målsättningen att bli mer medveten om dig och de omkring dig så kommer du växa som människa och själ med många positiva följder som resultat!

Hoppas detta var givande och inspirerar dig till att ta steg och lära känna dig själv på ett djupare plan.

Ha en underbar dag fylld av glädje!

Med kärlek Veronica

Kategorier: Healing
Till toppen