Lär dig manifestera – hur ser ditt 2023 ut?

Så är 2022 snart till ända och ett nytt år tar vid. För många av oss så ser man nyår som ett slut och en ny början. En chans till en förändring som du längtar efter, att dra ett streck över det gamla och nu verkligen ta itu med det du önskat så många gånger.
Men så finner du dig där ett år senare och ser att det blev inte riktigt som du tänkt.

Så jag tänker skriva ur ett annat perspektiv idag, för en gång i tiden satte jag upp nyårslöften som aldrig inbefriades och en gång om året blev jag påmind om mitt ”misslyckande”.
Så här i efterhand förstår jag varför mina nyårslöften aldrig besannades – jag trodde inte innerst inne på dem och gör man inte det, ja då är det stor chans att det inte kommer att bli en förändring. Kanske för stunden men inte för alltid.

Idag sätter jag inte nyårslöften utan manifesterar året runt och delar med mig om det i hopp om att ge dig insikt och kunskapen att börja skapa det liv som du önskar, varje dag!

För sanningen är

Du skapar din verklighet varje dag med dina tankar och känslor och den dagen du verkligen förstår detta så kommer du inse vilken otrolig kraft du har!
Du är en sann skapare och skapar hela tiden med dina tankar och känslor.

Så istället för att fokusera på det materiella som saker du vill ha, eller hur din partner ska se ut som du drömmer om, eller vilket jobb du ska skaffa för att tjäna mycket pengar, eller att du ska börja träna, äta bättre och gå ner i vikt – fokusera på dina känslor.

Hur vill du känna?

För ofta är det detta vi söker – en känsla inom oss, t ex; Kärlek – Inre frid – Ro – Trygghet – Glädje.

Så om din önskan är att du vill träffa en partner för att uppleva kärlek, glädje och samhörighet med, fokusera inte på vad denne gör, bor eller ser ut. Den rätte kommer att komma om du istället fokuserar på det du vill uppleva känslomässigt.

Manifestera så här (exempel på att attrahera en partner):

  • Tänd ett ljus, sätt dig ner och slut dina ögon.
  • Föreställ dig att du ser din partner, utan att gå in på detaljer, känn bara in känslan av att veta att hen är där.
  • Lägg dina händer på hjärtat och känn in dina hjärtslag.
  • Ta några djupa andetag och töm huvudet på tankar.
  • Säg högt: Jag är kärlek. Jag är Glädje. Jag är Samhörighet.
  • Upprepa orden och öva dig på att känna in dessa känslor.
  • Känn kärlek, känn glädje och känn samhörighet inom dig.

För du har allt detta inom dig och när du lär dig ta fram det så kommer du attrahera det du är, dvs kärlek, glädje och samhörighet.

Samma sak om du vill t ex gå ner i vikt och börja äta bättre

Vilka känslor följer med ett hälsosammare liv?

Släpp träning och matschema
och gör samma som ovan med fokus på de känslor du vill uppleva.

När du börjar förändras och bli dessa känslor så kommer du att ändra ditt beteende och börja äta bättre utan att du behöver tvinga dig. Du kommer få lust att träna och välja mat som får dig att känna dig hälsosammare.
Kanske känslorna här handlar om; Jag är värdig. Jag är vacker. Jag älskar mig själv.

Så oavsett vad du önskar få in mer i ditt liv gör denna manifestation, inte bara på nyårsafton utan ta en stund varje dag. Sätt dig ner och bara känn in allt du är.

För du är fantastisk – både som Människa och Själ!

Med Kärlek Veronica

Kategorier: Coaching, Meditation
Till toppen