Hur kan du få kontakt med dina guider?

Från de klienter som har varit hos mig får jag ofta frågan om de har guider och skyddsänglar omkring sig. Några har varit med om händelser som de inte kan förklara och en del har känt av en skyddad närvaro i en känslig situation men är i efterhand skeptiska om det verkligen var så eller inte.
Och svaret är ja! ALLA är vi omgivna av guider och skyddsänglar.
Inte bara vi människor utan även djur, natur och platser som exempel.

Jag ska ge lite tips hur du kan öva upp din intuition men det du behöver vara medveten om är att det förmodligen kommer att ta tid och mycket övning innan du är i mål.

Tålamod och tillit är väldigt viktigt, jag märker att många är osäkra innerst inne att dom kan, man vill gärna kunna det direkt, helst se och kunna prata med dem så som vi människor pratar med varandra. Och ja, det går men det är väldigt individuellt vilken sorts kontakt man har. Du behöver släppa att det måste vara på ett visst sätt, öppna upp för alltet och ha tillit att du kan och får till dig det när du är redo.

Språket som dina guider använder sig av kan uttrycka sig att du känner känslor och på sätt får inre svar, du kan se bilder, som en film eller att ni verbalt pratar med varandra.

Du kan också få budskap och svar på en fråga du sänt ut till dem genom att ett djur visar sig för dig, att se siffror (googla angel number om du är intresserad av att veta mer) men det är en annan sak som jag får skriva om vid ett annat tillfälle

Hur du upplever dina guider kan vara att du ser dom som varelser, djur, människor, änglar, en växt eller som en ljusgestalt eller ett energiklot. Du kanske inte ser något alls utan känner starkt deras närvaro eller får gåshud eller att det ringer i dina öron.

Så hur går man tillväga som nybörjare?

Det du behöver öva på är att få kontakt med ditt inre – det är här mötespunkten är med dina guider.
Och när du övar så jobba på att släppa de tankar som är kritiska och ifrågasätter om du hittar på eller inte. Ha tillit och tålamod som sagt och öva, öva, öva och jag lovar att du kommer lyckas!

Så hur får du kontakt med ditt inre och dina guider?

– Meditera
Detta är nyckeln enligt mig. Genom att meditera lär du dig att separera vad som är tankar och vad som är din inre röst, du övar upp det visuella och din inre kreativitet. Under rubriken Meditation under ”tjänster” finns många tips på hur du kan gå tillväga om du är nybörjare.
– Mindfullness
Sitt på ett ostört ställe där tystnad råder. Blunda och bara lyssna på det du hör omkring dig. Känn in din kropp, hur känns dina fötter, ben, mage, armar, axlar, huvud. Lär dig att släppa dina tankar och njut av nuet och dig själv. Vad säger din kropp till dig?
– Skriv ett brev till dig själv och dina guider
Skriv till dem varför du vill ha kontakt och att du ber om deras hjälp att få kontakt, be om ett tecken så du vet att de har hört dig. Läs detta brev varje dag för att manifestera kontakten.
– Prata med dina guider, högt eller i tanken och lyssna sedan lika intensivt som du gör när du pratar med en nära vän.
Precis innan du somnar för kvällen och direkt när du vaknar på morgonen, säg högt: Jag har kontakt med mina guider. Detta för att manifestera kontakten.

Jag hoppas detta hjälper dig framåt och som sagt ha tålamod, tillit till dig själv samt öva!

Ha en härlig dag!

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Meditation
Till toppen