Hur hjälper man ett barn som mår dåligt och inte är mottaglig?

Idag skriver jag om vad du kan göra för att lätta upp tunga energier om du har ett barn i din närhet som inte är mottaglig för hjälp och stöttning. Självklart kan du ta till dig av tipsen om du har en vän eller partner (eller dig själv) som är i samma situation.

Jag har valt att utgå ifrån barn då det handlar om en annan sorts maktlöshet som påverkar mycket på djupet, speciellt om du är förälder eller har en annan nära relation till ett barn.

Då det snabbt blir tunga energier när någon inte mår bra är det viktigt att hålla efter i rummet. Den energin som barnet känner inom sig är den du känner i rummet och genom att rena ofta så blir det inte värre och du kan på så sätt underlätta att mer ljus kommer in.

När ett barn inte är mottaglig så tipsar jag att du i första hand fokuserar på atmosfären i barnets rum (om det är där barnet är mestadels)

Jag vet hur tufft det är att se sitt barn må dåligt och inte kunna nå fram så här kommer lite tips på vad jag gjorde som hjälpte mina pojkar (och mig). Kvittot var att jag märkte skillnad på barnens humör när jag inte gjorde något mot när jag gjorde något – så jag vet att detta gör nytta!
Och jag hoppas innerligt att du hjälps av dessa tips och snart märker positiv skillnad hemma!

Tung energi samlas gärna i damm, smuts och mörka tyger så lätta upp energin genom att
  • Vädra deras rum ofta
  • Tvätta och byt sängkläder ofta
  • Städa och damma rummet
  • Byt ut sängkläder mot ljusa färger (gärna även kläder om möjligt)
  • Öppna upp rummet för solljus när tillfälle ges (om dom mestadels sitter i mörker)
  • Ställ in några gröna växter
Använd salvia eller annan rökelse för att rena rummet

Sätt en intention och blås ut röken i alla vrår och på sängen

“Jag kallar på alla änglar och guider som kan hjälpa XX.
Rena och balansera detta rum från alla energier som inte gagnar XX.
Fyll detta rum med kärlek, glädje, skratt och sinnesro”

Lägg in stenar och kristaller som beskydd, se till att rena dom i solen eller i ljummet vatten regelbundet. Speciellt bra är shungit och hematit som renar och samlar negativ energi samt rosenkvarts och bergkristall som fyller på med ny ljus energi. Och dessa stenar påverkar både kropp och miljö!

Om barnet dricker vanligt vatten, lägg i en bit bergkristall och rosenkvarts i en karaff.
Håll stenarna i dina händer först och sätt en intention vad du vill att stenarna ska göra, ex motivation, glädje, harmoni, lugn mm. Lägg i dem sedan i vattnet.

Arbeta på att lösa upp dina blockeringar

Då du och ditt barn är sammankopplade med varandra så sker en permanent förändring i dem när du löser upp dina egna blockeringar, detta gäller speciellt dig som är förälder eller mor/farförälder.
Det är så att när gammal karma som gått vidare från generation till generation samt de du själv skapat löses upp så försvinner de i alla led, både bakåt och framåt i tiden. Detta kan göra mycket stor skillnad för både dig och dina barns mående.

Du kan också låta göra en Chakrabalansering eller Reikibehandling för ditt barn

Det fungerar även om barnet inte uttryckligen sagt ja (ex inte är mottaglig eller pratar) men att du som förälder gett ditt godkännande förstås.
Jag går alltid in i barnets energier och frågar barnet och dess guider om det är ok innan jag utför.
Man kan aldrig göra skada genom att ge behandling, antingen så händer inget om barnet inte är redo eller så kan barnet bli lite orolig när energin släpper, detta då hen inte riktigt förstår vad som händer. Men det är väldigt sällan det sker, ofta märker man bara en positiv förändring.
Men man ska också vara medveten om att det kan ta flera behandlingar innan man märker skillnad, detta är väldigt individuellt.

Har du frågor kring ditt barn och ev. en balansering eller behandling så maila mig på info@sjalensinrerost.se så kontaktar jag dig och ser vad jag kan göra.

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Coaching, Healing, Reiki
Till toppen