Hur fungerar healing på djur?

Jag skulle säga att det fungerar på samma sätt som det gör med oss människor. Djur har chakran precis som vi och är dessa i obalans kan chakrabalansering och/eller Reikibehandling behövas.

Chakrabalanseringen ser jag som en bra utgångspunkt och sen tar Reiki vid om det behövs en mer djupgående healing, t ex om de har fysiskt smärta. Reiki är en mycket kraftfull healingform och healar på djupet och på en annan frekvens än vad en chakrabalansering gör. Och med det menar jag inte att Reiki är bättre, båda healar men på olika sätt så att anpassa till vad just ditt husdjur behöver är viktigt för att uppnå den mest ultimata läkningen.

Djur har en fantastisk förmåga att heala andra och sig själva men ibland behöver även dom hjälp, precis som vi. Djur rör ofta på sig och blir automatiskt av med mycket stagnerad och oönskad energi. Djur har också en naturlig förmåga att heala oss människor och det har du säkert märkt när du inte mår bra. Dom drar sig till oss och tröstar och samtidigt ger oss healing. De är också bra på satt samla upp vår tunga energi och göra sig av med den. Men ibland så samlar de på sig för mycket och får svårt att bli av med det själv. Ju äldre de blir desto mindre rör de på sig och är också en anledning till att det kan behöva lite hjälp för att vara mer pigg och smärtfri.

Är djuret redo för ta emot healing sker det snabbt och det tror jag beror på att de har inget ego som känner efter och ifrågasätter, de är bara i nuet och låter det som ska hända ske, utan att döma.

Så vad kan du göra om du har ett husdjur som behöver healing?

-Utforska healing själv
Läs om healing eller gå en kurs. Man behöver inte gå en dyr kurs utan kan lära sig mycket bara genom att läsa en bok eller söka på ex Youtube. Ha ett öppet sinne och våga utforska och öva på ditt husdjur. Healing gör aldrig någon skada!
-Skaffa kristaller/stenar
Det finns massor av stenar och kristaller som balanserar chakran och miljön omkring. Selenit, bergkristall och rosenkvarts är några som är mycket effektiva. Lägg dessa där ditt husdjur sover.
-Skaffa rökelse eller essentiella oljor
Rena ditt hem med rökelse eller oljor; salvia, frankincence och rosmarin är några som är mycket renande. Se till att vädra efteråt.

Jag erbjuder också chakrabalansering och Reiki healing för ditt husdjur (250 kr per tillfälle)
Är du intresserad av att boka en tid för ditt husdjur kan du göra det via mail sjalensinrerost@gmail.com eller under rubriken Tjänster.

Ha en härlig dag full av glädje!
Med kärlek
Veronica

Kategorier: Chakra, Healing, Reiki
Till toppen