Emotion Code

Healing med Emotion Code!

Jag är alltid öppen och nyfiken kring olika sorters healingmetoder.

All healing gör i grund och botten samma sak dvs läker dig på djupet i kropp, själ och sinne och vilken healingmetod du dras till har ingen större betydelse för själva healingen utan den handlar mer om vad som tilltalar dig. För det är din öppenhet som avgör om healingen kommer till dig fullt ut och beroende på vilken tjänst så utförs healingen på olika sätt och du får olika sorters information beroende på vad du är ute efter.

Min nya tjänst Emotion code är en av de tjänster som jag verkligen fastnat för och tänkte dela med mig av min erfarenhet hittills.

Det jag gillar med Emotion Code är att den är specifik vad det är för känsla som blockerar och väldigt smidigt frigörs de en och en. För mig som utövare så behöver jag inte gå djupt in i dina energier utan jag har en direkt kontakt med ditt undermedvetna och ställer väldigt tydliga ja och nej frågor.

Detta gör att den är väldigt smidig samt inte tar lång tid att utföra vilket är bra för dig som gärna vill vara med men har svårt att få till tiden. Du får också nedskrivet vilka känslor som blockerat din balans samt en text vad dessa känslor ofta beror på, mycket uppskattat av mina klienter!

Personligen har Emotion code hjälpt mig med en ömhet jag haft i en sena under min ena fot i 15 år, efter 3 sessioner så försvann den helt. Var lite skeptisk att den var helt borta men nu är det en månad sen och jag har fortfarande inga tecken på att den är på väg tillbaka. Är enormt tacksam för detta!

Samma sak gällande en oroskänsla inför kommande deadlines på mitt andra jobb, den oron försvann efter 1 session. Istället infann det sig ett lugn inom mig och det är som ett ”bakgrundsljud” som funnits inom mig och kört på repeat nu är helt borta. Det är svårt att förklara men jag är verkligen lugn och stressar inte upp lika omedvetet längre. Det är en väldigt skön känsla!

När det gällde frigörelse av min hjärtmur märkte jag att ett inre brus försvann samt att jag emellanåt känt att kroppen varit väldigt stressad men inte huvudet och den biten har jag försökt komma åt väldigt länge. Den försvann vid frigörelsen av hjärtmuren. Där infann sig istället en känsla av tomrum (detta tog mycket plats i mitt inre) och en ökad inre harmoni. Det är som att jag inte har 100 tankar som yr omkring längre utan är fokuserad mer här och nu.

Så Emotion code är definitivt en del av min morgonrutin numera, så fantastisk metod! Ska bli så intressant att se vad mer som kommer införas i mitt liv!

Och den är inte bara till för oss vuxna utan också barn och djur!


Har bland annat haft en hund och en katt
som varit rädda för plötsliga ljud samt varit reserverade till utomstående. De har märkbart blivit bättre och det ska bli spännande och se vad som händer efter en till session som jag ska ha framledes.
För att inte tala om alla klienter jag haft som återkopplat om hur de känner sig mer fria, lugnare och harmoniska efter sina sessioner vilket gör mig så glad att höra!

Är du nyfiken och intresserad så kan du läsa mer under mina tjänster och har du frågor så är det bara att kontakta mig!

Med kärlek Veronica

Kategorier: Chakra, Healing
Till toppen