Firar min nya tjänst med 50% rabatt – Beyond Quantum Healing

Till er som varit övningsklienter – STORT TACK!
Tack vare er är jag nu certifierad och kan erbjuda alla min nya tjänst, är så tacksam över detta.
För att fira erbjuder jag 50% rabatt (750 kr, ord pris 1500 kr) till dig som bokar fram till den 10 april!

Så du som inte fick plats har nu ett ypperligt tillfälle att boka din session till ett mycket förmånligt pris!

Och för dig som inte hört talas om BQH ännu får du här en kort presentation och jag hoppas att det väcker ditt intresse och är något du känner är rätt för dig.

Beyond Quantum Healing är en healingform som tar dig på en fantastisk inre resa och det går aldrig i förväg förutse vad just du kommer att vara med om då varje resa är unik!

Resan kan ta dig till tidigare liv, andra dimensioner och världar och du kan också uppleva olika sorters livsformer du har varit, träffa dina guider, änglar och själsfamilj som exempel.

Sessionen görs på distans och tar 2,5-3 timmar (det varierar för varje klient) där vi börjar med att prata lite om dig, detta så jag har så mycket information som möjligt för att kunna guida och heala det som behövs under resan sen.

Detta ingår i en BQH session

  • Samtal där vi lära känna varandra och du berättar om dig själv, vi går igenom dina frågor och skriver din intention för resan
  • Vattenceremoni för att sätta intentionen för resan
  • Sammankoppling av våra energier samt till våra guider, vägledare och själsfamiljer mfl
  • Guidad meditation med inslag av hypnos för djup avslappning
  • Inre resa där jag guidar dig till healing och svar på de frågor du bär på
  • En inspelning som skickas till dig efteråt så du kan gå tillbaka och lyssna

Visst låter det helt fantastiskt?!

För att själv förstå innebörden av dessa resor (även om de är unika) har jag själv gjort ett flertal och de upplevelser som jag haft har varit helt magiska! Upplevt flera tidigare liv där jag healat delar av mig själv, varit på andra planeter och världar, träffat guider och andra livsformer samt fått svar på många av mina frågor.

För dig som är nyfiken om historien bakom Beyond Quantum Healing så skapades den av Candance Goldman vars mentor var Delores Cannon – en känd hypnosterapeut som bl a höll föredrag om den information hon fick via sina klienter från Quantum Healing (QHHT) sessioner. Det gällde bl a klienters tidigare liv samt information och budskap direkt från universum som pratade via klienterna. Hon har också skrivit böcker om detta som jag varmt rekommenderar, det finns en del Youtube klipp också där du kan se hennes föredrag – mycket intressant kan jag lova!

Candice valde att starta en egen variant; BQH där skillnaden är att hennes är helt flexibel genom att jag som utövare kan anpassa sessionerna helt fritt samt att den kan göras på distans. Det saknades i Delores sessioner och anledningen till att jag fastnade för BQH är just av den anledningen – att den är mer fri så jag kan ta till vara på all den kunskap och erfarenhet jag redan har och anpassa den till mina sessioner så du som klient kan få den bästa upplevelsen!

Så jag hoppas att jag väckt din nyfikenhet och är intresserad av att boka din resa!

Du kan läsa mer om BQH samt boka under mina tjänster, har du frågor är du varmt välkommen att maila mig på sjalensinrerost@gmail.com

Önskar dig en underbar dag fylld av glädje!

Med Kärlek Veronica

Kategorier: Healing
Till toppen