Empat/HSP känslig – Skydda och stärk dig med kristaller!

Om du är en empat som mig är du säkerligen väldigt känslig för alla energier som finns runt omkring dig och dräneras superlätt när du är bland människor. Det kvittar om du umgås med dem eller inte, energiutbytet sker konstant!

Att detta händer beror på att du tar in alla känslor och tankar som finns omkring dig. Så tänk speciellt på detta om du träffar en person som har det svårt, tar du in all oro inom dig eller försöker lösa situationen så kommer du känna dig trött och dränerad när ni skiljs åt. Samma sak om du ex läser och ser på nyheterna – du är oerhört känslig och tar in världens känslor och energier på detta vis och mår dåligt utan att många gånger förstå varför.

Att försöka jobba på är att inte ta på dig andras känslor utan mer observera och ha medkänsla istället. En svår balansgång att lära sig men ack så viktig för ditt välmående!

Kan skriva hur mycket som helst kring detta men idag vill jag dela med mig av vad du kan göra för att uppehålla din energi och skydda den via kristaller.

Förutom kristaller så är det bra att du jordar dig också, som att vistas i naturen, nära vatten eller krama ett träd!

Nedan tips hjälper mig och hoppas det kommer göra detsamma för dig!

  • Bär kristallerna med dig (i fickan, behån, väskan mm), sov med dem, håll i dem, ha dem på nattduksbordet, i bilen eller varför inte på skrivbordet.
  • Lägg i kristaller när du tar ett bad!
  • Fyll en glaskaraff med vatten, ta de kristaller du dras till i dina händerna. Sänd skydd och uppiggande och stärkande energi till dem och lägg dem sedan i vattnet och drick under dagen. Håll vattnet rumsvarmt, kall dryck är inte bra för din mage.

Dessa 3 kristaller är särskilt kraftfulla för empater och HSP känsliga

Unakit

En starkt stödjande kristall. Den skyddar dig från att känna in allas energier omkring dig. Den blockerar mycket av allt det hemska som sker runt om i världen som du tar in.
Denna sten är vattentålig så ha den gärna i badet eller drick vatten med Unakit i.

Scolecit

Denna kristall skapar ett mycket kraftfullt skydd omkring dig. Den dämpar energi och känslor från andra personer som du känner in. Ha gärna denna vid eller i din säng. Den dämpar också oro och lugnar ett känsligt sinne.
Denna sten är inte vattentålig.

Epidot

Denna kristall renar dig från andras energier som du tagit på dig. Den är också väldigt läkande och hjälper dig släppa stagnerad energi. Om du har ont någonstans, lägg den på området och föreställ dig hur den suger in det onda. Ofta lättar eller släpper smärtan helt.
Denna sten är vattentålig så ha den gärna i badet eller drick vatten med Epidot i.

Sen är bergkristall, rosenkvarts underbara kristaller som helar, stärker och skyddar dig på alla sätt. Ha gärna dessa i vatten och drick dagligen.

Pyrit och hematit skyddar dig mot negativ energi och strålning. Så dessa rekommenderar jag också. Jag har dessa i min säng vid mobilen samt vid min dator.

Med Kärlek Veronica

Kategorier: Chakra, Healing
Till toppen