5 tips för din Själsliga utveckling!

Det är nu 8 år sedan min själsliga resa tog fart på allvar.
Jag hade gått med i en meditationsgrupp där vi fokuserade på att läka våra inre barn och detta var ett stort steg för mig som på den tiden verkligen var rädd för att blotta mig inför andra. Jag höll det andliga för mig själv av rädsla att bli dömd. Men det här var en mycket trygg grupp och ganska snabbt så öppnades en helt ny värld upp och jag började söka överallt efter information.

Vem är jag – varför är jag här på jorden – vad är mitt syfte – finns gud – vad är syftet med de svårigheter jag gått igenom – finns änglar och guider – vad är universum?

Så för dig som också söker information för att utvecklas själsligen så tipsar jag här nedan om böcker, en bokklubb och Gurus som jag tror kan hjälpa dig på din resa!

1. ”Att må dåligt är en bra början” av Bengt Stern

Detta var min första bok jag läste som fick mig att se saker ur ett annat perspektiv gällande samhället, livet, lidande, religion samt information kring chakran. Jag fick i uppdrag att läsa denna inför en kurs om inre barn jag skulle göra. Rekommenderar denna varmt. Denna var startskottet för mig.

2. ”Jordens änglar” av Doreen Virtue

Denna bok var en aha upplevelse; Den fick mig att förstå hur jag lät mig bli behandlad av andra och hur jag kunde sätta gränser och bemöta andra på ett konstruktivt sätt samt lära mig att inte ge min energi till andra. Den bekräftade också det jag trott ett tag – att jag är en jordängel!

3. ”Allt som finns är till för dig” Matt Kahn

Denna gav mig många insikter om mig själv och andra människor och hur man kan bemöta livet för att få in mer harmoni. Det finns också olika praktiska verktyg att utvecklas både som människa och själ. Denna sträckläste jag på en strand i Grekland!

4. ”Inre ingenjörskonst” av Sadhguru

Den här läste jag i våras och är en av de bästa böcker jag läst. Mycket lärdomar om livet, förklarar vad livet går ut på, hur du kan förändra ditt tankesätt och leva i full glädje och harmoni. Den har också praktiska tips och verktyg, verkligen en självhjälpsbok. Om du ska välja en bok av alla här så rekommenderar jag denna!

5. ”Djurens språk” av Solöga

Den här boken använder jag mig ofta av, den hjälper mig att tyda de budskap jag får till mig via djuren. Kan inte vara utan denna underbara bok!

Sen vill jag också tipsa om en bokklubb som har många intressanta böcker: livsenergi.se
Kolla gärna upp dessa på Youtube/Facebook/Instagram också: Aaron Doughty – Ralph Smart – Teal Swan och Sadhguru

Så nu har du lite tips vad du kan läsa och lyssna på när du ligger på stranden eller gräsmattan i sommar!

Med Kärlek
Veronica

Kategorier: Healing, Meditation
Till toppen